Home / Leergangen / Global Innovation Leadership Course
Global Innovation Leadership Course
Niveau
Academisch
Duur

6 maanden

2-daagse introductiemodule in Eindhoven, 5 dagen in San Francisco (Berkeley, Stanford en Sillicon Valley), een terugkomdag te Leusden en 5 dagen in Shanghai en Shenzhen.
Startdatum
11 januari 2018
Locatie
Eindhoven, San Francisco (Berkeley, Stanford en Sillicon Valley), Shanghai en Shenzhen en Leusden.
Groep
Max. 20 deelnemers
Toelating
Op basis van individueel gesprek
Informatie-bijeenkomst
 

Global Innovation Leadership Course

'Future proof' leiderschap
  • Maak een tijdreis door de toekomst
  • Inspiratie, richting en best practices
  • Krijg meer grip op de uitdagingen van de toekomst
  • Op bezoek bij (internationale) top ‘innovation hubs’
  • In samenwerking met de universiteiten van Berkeley, Stanford en Shanghai

Meer weten?

Bel met adviseur
Clara Smits op
033 - 422 99 29

In de Global Innovation Leadership Course gaan  deelnemers op zoek naar nieuwe combinaties van creativiteit en technologie. Van traditie en vernieuwing. Van inspirerend leiderschap en effectieve sturing. Het oude business denken gekenmerkt door ratio, efficiëntie en ‘of-of denken’ is niet meer voldoende om ons door deze complexe en ambigue wereld heen te navigeren. Design thinking, ‘en-en denken’ en een herwaardering van relaties zijn kwaliteiten die dienen te worden toegevoegd om de eigen concurrentiekracht te behouden en vergroten.

Programma

In samenwerking met toonaangevende universiteiten, tech bedrijven, maatschappelijk betrokken avonturiers, investeerders en kunstenaars onderzoeken we de onderliggende waardenkaders, het overkoepelende geheel van complexity science én de concrete praktijk van de verschillende broedplaatsen.

Deelnemersprofiel

Dit programma is bestemd voor toezichthouders, bestuurders, directeuren, DGA's en ervaren managers uit de publieke en private sector die willen investeren in de creativiteit en effectiviteit van hun leiderschap en ondernemerschap.

Moderatoren

Henk Schildkamp zal als moderator het innerlijke proces begeleiden. Eric Verwaal reist mee als inhoudelijk commentator op het gebied van Design Thinking en kritische denkprocessen.

In samenwerking met

Meer weten? Download hier de brochure.

^

voor wie alles al denkt te weten