In deze aflevering spreekt Claudia Klerkx van Comenius Leergangen met Eric Koenen. Eric Koenen werkte als boardmember en als leidinggevende bij verschillende (inter)nationale bedrijven. In 2007 besluit hij na een lange periode te stoppen met lijnverantwoordelijkheid in één organisatie. Sindsdien begeleidt hij raden van bestuur en toezichthouders bij complexe organisatievraagstukken. Eric is schrijver van diverse boeken en geliefde moderator bij Comenius Leergangen.

Podcast aflevering 5

Over de serie

Dit is Nieuw, wijs leiderschap. Een serie van Comenius over leiderschap, zelfvertrouwen en verbeeldingskracht. Maar wat is nieuw, wijs leiderschap eigenlijk? En welke bouwstenen heb je er voor nodig? Deze vragen onderzoeken we door het voeren van uiteenlopende gesprekken. Gesprekken met thought leaders vanuit een inhoudelijke visie, gesprekken met Comenius’ moderatoren aan de hand van hun levensverhaal. En met schrijvers en filosofen die met een verdiepende en beschouwende blik hun kijk geven op nieuw, wijs leiderschap.

Comenius is een internationaal netwerk gericht op leiderschapsontwikkeling.

Tijdens een informatiebijeenkomst van Comenius hield Paul hierover een rede. In deze podcast hoor je een opname hiervan.

Luister de podcast hier:

Of luister de podcasts van Comenius in je favoriete podcastapp.

 

Advies gesprek inplannen

Heeft u vragen en wilt u graag terug worden gebeld door een van onze adviseurs?