Home / Leergangen / Winter Course Design Thinking
Winter Course Design Thinking
Niveau
Academisch
Duur

4 dagen

aaneengesloten dagen
Startdatum
30 januari 2018
Locatie
te Eindhoven
Groep
Max. 16 deelnemers
Toelating
Op basis van individueel intakegesprek
 

Winter Course Design Thinking

Adaptief en baanbrekend leiderschap
  • Innovatie gericht leiderschap
  • Stimuleert tot open en verbindend denken
  • Reflectie op eigen houding binnen disruptieve verandering
  • Op en rond de campus van TU Eindhoven

Meer weten?

Bel met adviseur
Clara Smits op
033 - 422 99 29

Creativiteit en innovatie zijn voor veel leiders onverenigbaar met controle en prestatie. Design Thinking smeedt deze uitersten aaneen. Stimuleert tot open en verbindend denken. Daagt uit tot baanbrekend vorm en richting geven aan de toekomst.

Op en rond de campus van TU Eindhoven vertalen we tijdens de Winter Course Design Thinking naar nieuw, op innovatie gericht leiderschap van executives en senior managers. In samenwerking met diverse topsprekers biedt Comenius de mogelijkheid om binnen kort tijdsbestek te reflecteren op de eigen houding binnen het grote geheel van disruptieve verandering.

Sprekers

Onder voorbehoud: prof. dr. Arjo Klamer, prof. dr. ir. Maarten Steinbuch, prof. dr. ir. Nico Baken, Anne Mieke Eggenkamp, drs. Erik Boers, Woody Laurens en de Food Curators.

Deelnemersprofiel

De Comenius' Winter Course Design Thinking staat open voor ervaren toezichthouders, bestuurders, directeuren en (senior) managers met bestuurlijke verantwoordelijkheid uit de publieke en private sector. Om in aanmerking te komen voor een Comenius Leergang is een academisch werk- en denkniveau vereist. Comenius-alumni worden nadrukkelijk uitgenodigd deel te nemen aan dit programma.

Meer weten? Download hier de brochure.

^

voor wie alles al denkt te weten