Home / Leergangen / Wijsheid in Ondernemerschap
Wijsheid in Ondernemerschap
Niveau
Academisch
Duur

6 maanden

3 modules van 4 aaneengesloten dagen en 4 reflectiemomenten
Startdatum
17 april 2018
Locatie
De modules vinden plaats op verschillende locaties in Nederland
Groep
Max. 13 deelnemers
Toelating
Op basis van individueel gesprek
Informatie-bijeenkomst
 

Wijsheid in Ondernemerschap

Complexiteit, innovatie en intuïtie
  • Gericht op het ontwikkelen van wijs ondernemerschap
  • Toegespitst op het acteren in een complexe innovatieve context
  • Reflecteren op de betekenis van visie en leiderschap op innovatie en ondernemerschap
  • Bedoeld voor ondernemers uit de private sector

Meer weten?

Bel met adviseur
Clara Smits op
033 - 422 99 29

Reflecteren op visievorming en leiderschap is meer dan gereedschap. Het is een fundamentele ervaring. Confronterend én inspirerend. Verwarrend én ordenend. Onmisbaar voor mensen aan wie de hoogste eisen worden gesteld. De Leergang Wijsheid in Ondernemerschap biedt ondernemers de mogelijkheid om betekenis te geven aan wijs ondernemerschap, toegespitst op het acteren in een complexe innovatieve context.

Programma

Ondernemers scherpen hun blik op ingrijpende actuele ontwikkelingen en reflecteren op de vraag wat toenemende complexiteit en continue innovatie betekent voor de visie en ondernemerschap. Een ervaren moderator faciliteert het leerproces en draagt zorg voor een inspirerende vrijplaats waarbinnen deelnemers in een vertrouwde en open sfeer vragen en inzichten delen.

Sprekers

Sprekers die aan de Leergang Wijsheid in Ondernemerschap meewerken zijn onder meer:  prof. dr. ir. Sander Bais (Natuurwetenschappen, UvA), prof. dr. ir. Nico Baken (Netwerk en innovatie, TU Delft), prof. dr. Paul Iske (Open innovatie en Business Venturing, UM), drs. Erik Boers (Filosofie, Het Nieuwe Trivium), prof. dr. Freek Peters (Complexity leadership, UvT), prof. dr. Andreas Kinneging (Rechtsfilosofie, UL), prof. dr. Paul van Tongeren (Wijsgerige ethiek, RUN).

Deelnemersprofiel

Deze Comenius Leergang is bedoeld voor ondernemers; directeuren uit het MKB, DGA’s van familiebedrijven en ervaren eindverantwoordelijke managers uit de private sector.

^

voor wie alles al denkt te weten