Walk of Wisdom

Vrijheid in leiderschap – de route naar wijsheid

Wandelen leidt tot wijsheid. Beweging inspireert en motiveert de geest. Sturing geven aan jezelf, bewuste keuzes in plaats van automatisme. Gedachten op laten komen, nieuwe inzichten verkrijgen. Mijmeren. Zitten gedachten vast, dan kan lopen de gedachte losmaken, losweken van het gefrustreerde krampachtige. Het bloed moet stromen zoals de gedachten moeten stromen, kan zorgen voor meer productiviteit en creativiteit.

Tijdens 4 modules van 2 tot 3 dagen bewandelen we het pad van de Walk of Wisdom van heuvels, bossen, rivieren en oude cultuurlandschappen in de omgeving Nijmegen. U ontmoet tijdens de wandelingen op mooie plaatsen diverse wetenschappers en professionals die nieuwe ingrediënten en perspectieven aanreiken voor de vorming van u als persoon en leiderschap.

Deze ingrediënten en perspectieven bestaan uit meer dan kennis alleen. Meditatie, ademhaling, voedsel, natuur, ritme van de seizoenen, voelen, mystiek en spiritualiteit: ook buik, hart en handen vormen met het hoofd het geheel van de mens. Dat geheel raken we. Een verdieping op vele vlakken, geïntegreerd. Vernieuwend, confronterend en openbarend.

Programma

Het programma van deze leergang is samengesteld uit 4 modulen. Tijdens de eerste module starten wij met een extra dag voor kennismaking, codering en het Socratisch gesprek. Thema van de eerste module is ‘oogst’. In de vervolgmodulen volgen we de seizoenen en maken we een transformatie conform de cyclus oogst-loslaten-bezinning-groei.

Dagelijks wandelen we ongeveer 15 km. De wandeling waarin ruimte is om uw gedachten te ordenen, voor bezinning, voor ‘even niets’. En voor openstelling voor opkomende gevoelens en gedachtes n.a.v. inspirerende, wakker-makende lectures van hooggekwalificeerde sprekers uit wetenschap en kunsten. U verkent hierbij o.a. filosofie, religie, biologie, natuur, sociale wetenschappen en spiritualiteit. Zij zullen u meenemen in hun in kennisgebied, maar zeker ook in hun zoektocht en verdieping, rakend aan het thema. De moderator begeleidt het innerlijk proces en maakt de verbinding met uw persoonlijk leiderschap in de reflectie

Advies gesprek inplannen

Heeft u vragen en wilt u graag terug worden gebeld door een van onze adviseurs?