In Wegen naar Wijsheid onderzoeken we, aan de hand van het levensverhaal van onze gast, welke wegen naar wijsheid kunnen leiden. Voorbij intellect en kennis.

Welke routes in zijn of haar leven hebben geleid naar wijze of minder wijze besluiten? Hoe wegen we dat, hoe kwam het leven meer in balans?

Kijk de trailer hieronder. Of ontvang meteen het hele gesprek, klik hier.

We delen deze verhalen omdat we geloven dat het luisteren naar verhalen van anderen kan leiden tot meer zelfinzicht. Omdat het goed is je eigen verhaal, je eigen wegen, eens te spiegelen aan het verhaal van een ander. Omdat een grondige, eerlijke blik, waar geen oordeel in rust, besturen of leiden eenvoudiger maakt. Wanneer je bereid bent de andere kant van de medaille te aanschouwen. We nodigen je uit om je eigen grondtoon te herontdekken.

In deze editie spreekt Martijn Mandey van Comenius Leergangen met Farah Karimi. Farah zet zich heel haar leven al in voor vrouwen, vluchtelingen en gelijkheid.
Ze vervulde diverse publieke en maatschappelijke functies zoals kamerlid voor Groen Links, ze zette zich in voor het ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties en was directeur van Oxfam Novib. Ze heeft diverse boeken geschreven. Haar laatste boek ‘In naam van de vrijheid’ verscheen in het najaar van 2021.
Sinds 2019 is ze moderator bij Comenius.

Ontvang het hele gesprek

Verder praten over deze video of over de leergang Leiderschap in Complexiteit, waarvan Farah Karimi moderator is? Neem contact op met Team Studieadvies via 033 – 422 99 29 of mail naar info@comeniusleergang.nl.

Advies gesprek inplannen

Heeft u vragen en wilt u graag terug worden gebeld door een van onze adviseurs?