NPCS Complexity College

3 januari 2018

Het Nederlands Platform voor Complexe Systemen (NPCS), waarvan Comenius partner is, nodigt u uit voor een lezing met aansluitende ronde tafel in het Institute for Advanced Studies (IAS) te Amsterdam op 7 maart aanstaande. Centraal in de bijeenkomst staat de vraag naar de bijdrage die de complexiteitswetenschap kan leveren aan actuele, complexe maatschappelijke problemen: ‘Omgaan met complexiteit in de praktijk – de toegevoegde waarde van een complexiteitsaanpak voor economie en samenleving.’

Gastspreker dr. Roland Kupers deelt zijn inzichten over hoe complexe systemen tot nieuwe opties kunnen leiden voor de beleidspraktijk. Hij put daarvoor uit zijn boek ‘Complexity and the art of public policy – Solving society’s problems from the bottom up’ (Princeton University Press 2014) en uit een lange adviespraktijk in de publieke en private sector.

Alumni van de leergang ‘Complexity and Leadership’ en alumni die leiding geven aan complexe, dynamische organisaties, instellingen en bedrijven worden nadrukkelijk uitgenodigd deel te nemen.

Praktisch informatie

  • Datum: woensdag 7 maart 2018
  • Tijd: 15.30-18.00 uur
  • Locatie: UVA, Institute for Advanced Studies (IAS), Oude Turfmarkt 147, 1012 GC Amsterdam
  • Kosten: kosteloos

Advies gesprek inplannen

Heeft u vragen en wilt u graag terug worden gebeld door een van onze adviseurs?